سوله سازی در خراسان جنوبی

سوله سازی در خراسان جنوبی

وقتی از خدمات سوله سازی در خراسان جنوبی صحبت می‌شود ذهن شما با سؤالات فراوانی درگیر خواهد شد. برای مثال، آگاهی از نحوه ساخت سوله سبک و سوله سنگین، مزایا و معایب هر یک از آن‌ها می‌تواند انتخاب را ساده‌تر کند. از آنجا که خراسان جنوبی دارای آب و هوایی نسبتا کویری است، شب‌های سرد و روز‌های گرمی دارد. میزان بارندگی در نقاط مختلف استان متفاوت است. پس انتخاب مدل سوله با توجه به محل احداث آن متفاوت خواهد بود. عامل دیگری که باید در انتخاب به آن دقت کنید، پوشش سقف سوله است. در سال‌های اخیر، پوشش‌های UPVC به گزینه اصلی در طراحی سقف سوله‌ها تبدیل شده‌اند.

انواع سوله سازی در خراسان رضوی

در یک دسته‌بندی کلی می‌توان سوله‌ها را به دو مدل سبک و سنگین تقسیم کرد. این دو گروه از نظر کاربرد، فرایند ساخت، وزن، میزان بار واردشده به سازه و قیمت نهایی پروژه با هم فرق دارند. وزن سوله مهم‌ترین عامل در تعیین هزینه احداث این سازه است. پس، هزینه نهایی اجرای سازه‌های سنگین در مقایسه با سوله‌های سبک بیشتر خواهد بود.

فرآیند ساخت سوله‌های سبک

قیمت سوله سازی در خراسان جنوبی

در ساخت این سازه از پروفیل و لوله استفاده می‌شود. باید بدانید وزن سبک و هزینه ساخت کم به معنی کیفیت پایین و مقاومت کم این سازه نیست. سوله‌های سبک به سبک‌های مختلفی از سوله خرپایی، چادری، فوق سبک، سوله یو بی ام و… ساخته می‌شوند. سوله‌های سبک خرپایی در مقایسه با سازه‌های ساخته‌شده از فولاد، مقاومت بیشتری دارند. سوله‌های خرپایی بدون ستون بوده و ابعاد دهانه آن‌ها قابل تنظیم است. محدوده دهانه سوله خرپایی تا ۱۷۰ متر قابل افزایش خواهد بود. سازگاری بالای سازه‌های سبک با شرایط اقلیمی متفاوت باعث افزایش تقاضا برای ساخت این سوله در نقاط مختلف کشور شده است.

فاقد ستون بودن سازه‌های سبک امکان استفاده و اجرای جرثقیل سقفی با تناژ مختلف را فراهم می‌کند. می‌توان این سازه را برای کاربرد‌های مختلف طراحی کرد. در ساخت ستون‌های این سازه از فولاد استفاده می‌شود که تاثیر فراوانی در افزایش استحکام کلی سازه دارد. در بررسی خدمات سوله سازی در خراسان جنوبی باید به این نکته اشاره کنیم که هزینه ساخت سوله سبک دارای دهانه عریض بیشتر از سایر سوله‌ها است.

مزایای سوله سازی سبک

  • مقاومت بالا در برابر بار و فشار‌های واردشده به سازه
  • زیبایی ظاهری
  • جابجایی و حمل و نقل آسان سازه
  • تعیین ابعاد دهانه بدون محدودیت
  • قابلیت نصب انواع جرثقیل‌های سقفی و ستونی
  • امکان اجرای سقف‌های قوسی برای تهویه بهتر سوله‌ دامداری

کاربرد سوله‌های سبک

هزینه ساخت سوله‌های سبک

با توجه به افزایش قیمت آهن و فولاد در بازار داخلی تقاضا برای استفاده از سازه‌های سبک افزایش یافته است. اما عوامل مختلفی در محاسبه هزینه نهایی اجرای این پروژه دخالت دارند. طراحی نقشه، مصالح، رنگ‌آمیزی، فونداسیون سوله، هزینه خرید مهارکش، پیچ و مهره، حمل سوله تا محل اجرای سوله و هزینه‌های ساخت سازه مهم‌ترین عوامل در محاسبه هزینه نهایی هستند. باید بدانید که افزایش ابعاد دهانه و ارتفاع دو عامل مؤثر در افزایش قدرت تحمل سازه به شمار می‌آیند. اما نیاز به مصرف فولاد را بیشتر کرده و وزن سوله را افزایش می‌دهد. طبیعی است که چنین مواردی باعث افزایش قیمت نهایی پروژه سوله سازی در خراسان جنوبی شود.

فرآیند ساخت سوله‌های سنگین

هزینه ساخت سوله سازی در خراسان جنوبی

یکی دیگر از خدمات سوله سازی در خراسان جنوبی ساخت انواع سازه‌های سنگین است. در ساخت این سازه از یک تیر استفاده می‌شود که ورقه‌های فولادی دارای ضخامت معین به آن متصل شده‌اند. سوله تیرورقی مقاومت بالایی در برابر فشار‌های واردشده به سوله دارند و برای اتصال ورقه‌های فلزی از پیچ و مهره یا جوش کمک می‌گیرند. اگر متقاضی ساخت سوله صنعتی هستید، انتخاب این سازه بهترین گزینه خواهد بود. اسکلت سوله‌های سنگین به دو دسته فولادی و بتنی تقسیم می‌شود.

در سوله‌های سنگین دارای اسکلت بتنی در قسمت فونداسیون، سقف، ستون و تیر‌های اصلی از بتن استفاده می‌شود. اما در سازه‌های دارای اسکلت فلزی در اجرای فونداسیون و تکمیل سقف از بتن استفاده نمی‌شود. تفاوت اصلی سازه‌های سنگین فلزی و بتنی در زمان ساخت و تحویل سازه است. برای ساخت و استفاده از سازه‌های سنگین بتنی باید زمان بیشتری صرف کرد.

کاربرد سوله سنگین

  • احداث کارخانه‌های بزرگ
  • نیروگاه‌ها
  • پالایشگاه‌ها
  • صنایع خودروسازی

مزایای ساخت سوله‌های سنگین

مزایای استفاده از خدمات سوله سازی در خراسان جنوبی برای ساخت سازه‌های سنگین عبارت است از:

  • مقاومت بسیار بالا در برابر بارش باران و برف
  • قابلیت نصب جرثقیل سقفی
  • امکان استفاده مجدد از قطعات
  • نصب آسان و سریع

مقایسه سازه‌های سنگین دارای اسکلت بتنی و فولادی

این دو سازه از جهات مختلفی با هم تفاوت دارند که عبارت است از:

  • هزینه ساخت: در اغلب موارد هزینه برای اجرای سازه‌های فلزی بیشتر از سازه‌های بتنی است.
  • وزن نهایی سازه: سازه‌های دارای اسکلت بتنی از نظر وزن سنگین‌تر از سازه‌های دارای اسکلت فلزی هستند. اما تکنیک‌هایی وجود دارد که می‌تواند برای مدیریت وزن سازه از آن‌ها کمک گرفت.
  • فضای اشغال‌شده: فضای اشغال‌شده در سازه سنگین دارای اسکلت فلزی کمتر از سازه‌های دارای اسکلت بتنی است. اگر مدیریت فضا برای شما اهمیت دارد، باید ساخت سازه‌های سنگین دارای اسکلت فلزی را در اولویت قرار دهید.
  • قابلیت حمل: در ساخت سوله‌های دارای اسکلت فلزی از پیچ و مهره استفاده می‌شود. پس حمل آن‌ها در مقایسه با سوله بتنی راحت‌تر است.

دلیل تفاوت قیمت سوله‌های سبک و سنگین

شرکت سوله سازی در خراسان جنوبی

بدون شک تفاوت‌های اساسی در هزینه اجرای سوله‌های سبک و سنگین وجود دارد. اما عوامل مختلفی در افزایش یا کاهش هزینه اجرای این سازه‌ها تاثیرگذار است. عامل اول، مصالح و مواد اولیه به کار رفته در ساخت سوله است. ابعاد دهانه، ارتفاع، وزن، زول و ستون‌های سوله در تعیین هزینه نهایی پروژه نقش دارند. فولاد به‌کار رفته در ساخت سوله سنگین بیشتر است که موجب افزایش قیمت نهایی سازه می‌شود. طراحی، ساختار و شکل هندسی ساختارهای فلزی در سازه‌های سبک و سنگین با یکدیگر متفاوت است. استفاده از پروفیل به جای فولاد در ساخت سازه‌های سبک به کاهش هزینه اجرای سوله‌های سبک منجر می‌شود. البته، فراموش نکنید که هزینه حمل سوله‌های سبک بیشتر از سوله‌های سنگین است.

نتیجه گیری

سوله سازی در خراسان جنوبی به صنعت و رشد کسب و کارها کمک می کنید به شرط آنکه از یک شرکت معتبر سوله سازی مانند اعتمادسازه کمک بگیرید. اگر قصد سوله سازی در خراسان جنوبی را دارید می توانید قبل از سفارش و ساخت با شماره ۰۹۱۳۷۵۷۰۵۸۷ تماس گرفته و از متخصص های شرکت سوله سازی اعتمادسازه به صورت رایگان مشورت بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۰۹۱۳۷۵۷۰۵۸۷

مشاوره و استعلام قیمت رایگان