سوله سازی در لرستان

سوله سازی در لرستان

سوله سازی در لرستان با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و محیطی این منطقه کار هر تیمی نیست! لرستان سرزمینی کوهستانی با آب و هوای معتدل است. شرایط اقلیمی آن به گونه ای است که می توان گفت سوله سازی در لرستان مهارت تیمی بالایی را می طلبد. وجود رشته کوه های پی در پی و مسیرهای صعب العبور سختی کار ساخت سوله در شهرستان را دو چندان می کنند.

میانگین بارش در لرستان نسبت به سایر استان های ایران بالاتر است پس حین سوله سازی باید این مساله را نیز در نظر گرفت و سازه به گونه ای باید پیاده سازی شود که در برابر بارش کاملا مقاوم باشد. تغییرات جوی در لرستان منجر به وزش بادهای نسبتا شدید می شود بر همین اساس سقف و دیوارهای سوله باید مستحکم و در برابر این شرایط کاملا مقاوم و پایدار باشند.

سوله سازی در لرستان

ساخت سوله در لرستان

لرستان جزو مناطق کوهستانی ایران با آب و هوای معتدل و بارندگی نسبتا بالا و مسیر های صعب العبور است طراح سوله در لرستان باید تمام این فاکتورها را در نظر بگیرد سپس طراحی اولیه را به مرحله اجرایی برساند. همه این موارد در سوله سازی ملاک هستند به عنوان مثال بارش باران تعیین می کند که سقف سوله در لرستان می بایست شیب دار باشد. کوهستانی بودن منطقه این مساله را بیش از هر زمانی ضروری می کند که سوله باید از پایداری و مقاومت بالایی برخوردار باشد.

متریال متنوعی برای ساخت سوله توسط مهندسین عمرانی در نظر گرفته می شود مثلا برخی از جنس فولاد و برخی بتن هستند. برای سوله سازی در لرستان نیز شرایط آب و هوایی و میزان بارش برف و باران هم باید در نظر گرفته شود سپس متریال مناسب انتخاب گردد.

بررسی شرایط آب و هوایی لرستان برای ساخت سوله

برای سوله سازی در در لرستان باید تمام و کمال شرایط جغرافیایی و اقلیمی و جوی مورد بررسی قرار گیرد (البته این موضوع برای سوله سازی در هر منطقه ای صدق می کند) بارش برف و باران این مساله را یادآور می شود که:

  • سقف سوله شیبدار باشد یا خیر؟
  • از متریال ضد زنگ استفاده کنیم؟
  • چه متریالی در برابر این شرایط آب و هوایی مقاومت بالاتری دارند؟
  • آیا رطوبت این شهر روی سوله تاثیر مخربی دارد؟
  • وضعیت گرمایش و سرمایش سوله با توجه به کوهستانی بودن لرستان چطور در نظر گرفته شود؟
  • سوله در برابر بارش برف و باران وزن اضافه ای را متحمل می شود؟
  • چطور سوله را در برابر بارش ها مقاوم و مستحکم پیاده سازی کنیم؟
  • فاکتورهای افزایش مقاومت سوله، باعث افزایش وزن آن هم می شوند؟
  • با توجه به کوهستانی بودن لرستان، امکان ساخت سوله فراهم است؟ شرایط مهیاست؟

سوله هایی با سقف شیبدار در لرستان

شرایط سوله سازی در لرستان

شاید به این مساله دقت کرده باشید که برخی از سوله های لرستان دارای سقف شیبدار هستند. تاکنون از خود پرسیده اید که دلیل این کار چیست؟ از آنجایی که میانگین بارش در لرستان بالاست، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و مهار باران از سقف های شیبدار در فرآیند سوله سازی در لرستان کمک گرفته می شود بدین ترتیب با پیاده کردن شیب، فاکتورهای زیر هم محقق می شوند:

  1. مهار باران
  2. فشار کمتر به اسکلت سازه حین بارندگی

شیب سقف سوله در مناطق پر بارش مثل لرستان، بین ۲۰ الی ۳۰ درصد در نظر گرفته می شود.

۵ فاکتور در ساخت سوله پایدار در لرستان

شرکت سوله سازی در لرستان

 مقاومت امر بسیار مهمی در سوله سازی تلقی می شود. استفاده از متریال و قطعات سوله با مقاومت و پایداری بالا یک امر بدیهی است که متاسفانه برخی سوله سازان برای کاهش هزینه ناشی از اجرای سوله در آن سهل انگاری و  قصور می کنند که این موضوع ممکن است خسارات مالی یا حتی جانی به بار آورد از انجایی که لرستان یک منطقه با آب و هوای ویژه و کوهستانی است، ساخت سوله در این شهر نیازمند تبهر و تخصص می باشد. انتخاب دقیق متریال، بررسی های محیطی و حتی محسابات اولیه بسیار مهم هستند و حتما می بایست توسط تیم های کارآزموده انجام شود.

اعداد و ارقام، محاسبات و مهندسی ها، انتخاب متریال، بررسی اولیه محل استقرار سوله همه گی نقش مهمی در نتیجه نهایی دارند. چنانچه هر کدام از موارد گفته به درستی انجام نشود سوله اجرایی استاندارد نخواهد بود. در ساخت یک سوله مقاوم و پایدار موارد زیر ملاک است:

  1. اصل مقاومت: سوله های بتنی یا فولادی باید در برابر عوامل خارجی مثل بارش برف و باران یا باد و زلزله مقاوم باشند از انجایی که لرستان منطقه کوهستانی محسوب می شود احتمال وقوع هر ۴ مورد ذکر شده وجود دارد. پس حین طراحی و اجرا و سوله سازی در لرستان باید این مسائل توسط مهندسین ناظر به دقت بررسی شود.
  2. مواد و متریال مورد استفاده: برای اینکه امر مقاومت تحقق باید حتما باید از متریال مرغوب و باکیفیت استفاده کرد. استفاده از متریال با کیفیت پایین با هدف کاهش هزینه های سوله امری غیر اخلاقی و غیر حرفه ای است.
  3. طراحی و مهندسی دقیق: قبل از اجرای سوله همه چیز باید کنترل شود (از زیرساخت تا شرایط جغرافیایی و محل احداث سوله و شرایط استقرار و…).
  4. تهویه، گرمایش و سرمایش: با توجه به احتمال بارش برف و باران در لرستان، وضعیت گرمایش و سرمایش سوله حتما باید بررسی و برای آن تمهیداتی در نظر گرفته و در دستور کار قرار داده شود. عایق بندی در و پنجره و دیوارها به منظور جلوگیری از نفوذ برف و باران به فضای داخلی سوله هم اهمیت دارد.
  5. رعایت اصول و استانداردها: همواره در سوله سازی همه چیز باید طبق اصول و استانداردهای مربوطه جلو برود. این استانداردها به منظور ارتقاء سطح ایمنی سوله و همچنین پایداری سازه اهمیت دارند.

سوله سازی در شهرک صنعتی لرستان

لازم به ذکر است که سوله سازی در شهرک صنعتی این شهرک قوانین خودش را دارد که می توانید به لینک https://lorestan.isipo.ir مراجعه و از قوانین آن مطلع شوید.

نتیجه گیری

سوله سازی در لرستان با توجه به شرایط جوی این منطقه نیازمند تبهر و مهارت است چرا که ساخت سوله در مناطق کوهستانی که احتمال بارش برف و باران و وزش بادهای شدید در آن وجود دارد، کار سخت و دشواری محسوب می شود و کوچک ترین بی توجهی به استانداردهای مقاوم سازی، تهویه، شیب بندی و بررسی محل استقرار فاجعه بار خواهد بود. از آنجایی که سوله سازی در چنین مناطقی استانداردهای خاص خود را  می طلبد اهمیت طراحی، مهندسی و اجرا دو چندان می شود. شما می توانید با ۰۹۱۳۷۵۷۰۵۸۷ تماس گرفته و از متخصصین اعتمادسازه مشاوره رایگان دریافت کنید.

بهترین شرکت سوله سازی در لرستان کجاست؟

اعتمادسازه یکی از بزرگترین شرکت های سوله سازی در ایران است که می توانید برای مشاوره و ساخت سوله در لرستان از آن کمک بگیرید. برای مشاوره کافیست با ۰۹۱۳۷۵۷۰۵۸۷ تماس بگیرید.

قیمت ساخت سوله در لرستان چقدر است؟

هزینه سوله با توجه به نوع، کاربرد، متراژ و محل اجرای آن متفاوت است. برای اطلاعات بیشتر با ۰۹۱۳۷۵۷۰۵۸۷ تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۰۹۱۳۷۵۷۰۵۸۷

مشاوره و استعلام قیمت رایگان